Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din frumuseţile lumii Muntele Tianmen - locul unde îl întâlneşti pe Dumnezeu (galerie foto+video)

ro

05 Jul, 2014 09:34 10832 Marime text


Aventura începe cu o autostradă care are 99 de serpentine, ac de păr, foarte periculoase. Însă, la sfârşitul autostrăzii te aşteaptă marea aventură… urcuşul pe jos: scări abrupte, pasarele lungi realizate din sticlă, peste care cu greu îţi vine să păşeşti, terase special amenajate pentru a admira peisajele care îţi taie răsuflarea.

Pentru cei care nu reuşesc să ţină pasul, statul chinez a construit cel mai lung traseu de telecabină din lume, acoperind o distanţă de 7455 de metri şi o înălţime de 1279 de metri. Tot acest traseu se va efectua în aproximativ 20 de minute, dar pe care cu siguranţă nu-l vei uita datorită peisajelor extraordinare!


Locul unde îl întâlneşti pe Dumnezeu



Scopul acestei călătorii îl reprezintă Peştera Tianmen. Înălţimea peşterii este de 431,5 metri, iar lăţimea este de aproximativ 50 de metri, grota este neobişnuit de mare şi magnifică. Peştera este ca o uşă spre cer, locul de intersecţie a lumii obişnuite şi locul unde trăieşte Dumnezeu. Pentru a ajunge în acest loc de vis, temerarii trebuie să urce o scară care însumează 999 de trepte (în tradiţia chineză numărul 999 înseamnă viaţă eternă).
Urcând printre nori şi ceaţă, scopul aceste călătorii este acela de a ajunge într-un loc cu întrebări profunde adresate divinităţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii