Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

casadex.ro Hai sa vezi cum arata o bucatarie amenajata in stil eco rustic contemporan

ro

20 May, 2014 09:35 11137 Marime text
Asa ceva nu intalnesti in sectiunea dedicata bucatariei din magazinele obisnuite de mobilier. Mobila asta este facuta la comanda, adaptata spatiului si bineinteles gusturilor si preferintelor proprietarilor si, dupa cum iti poti da seama, nu costa putin deloc.



Am decis sa-ti prezint aceasta bucatarie, chiar daca suprafata ei o depaseste cu mult pe cea a unei bucatarii de apartament, pentru ca este un exemplu reusit de imbinare a stilurilor eco, rustic si modern. Exemplu pe care-l putem folosi ca sursa de inspiratie si pentru amenajarea spatiilor mici.



Este perfect adevarat ca la reusita acestui proiect au contribuit si suprafatele generoase ale bucatariei si diningului alaturat, care masoara impreuna 30 de metri patrati, cam cat o garsoniera de dimensiuni medii de pe la noi. Acest aspect a permis impartirea spatiului pe zone de activitate, fiecare dintre acestea beneficiind de elementele specifice necesare: mobilier, accesorii si decoratiuni. Acelasi aspect, impreuna cu nuantele mobilierului si ale finisajelor, au permis impletirea perfect echilibrata a mai multor stiluri, cum am spus si anterior.

Articolul integral şi galeria foto completă pe casadex.ro

Din aceeaşi categorie O casuta de 50 mp eleganta, cocheta, intima si confortabila
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii