Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

casadex.ro Au renovat o casa veche si si-au facut o oaza de verdeata in mijlocul orasului

ro

26 May, 2014 11:15 9842 Marime text
Nu-i asa ca expresia “oaza de verdeata” te duce cu gandul la un loc din afara orasului, in apropierea unei paduri sau a unui lac? De cele mai multe ori asa este si, din lipsa de spatiu, cei mai multi dintre oraseni aleg sa betoneze perimetrul din jurul casei, in loc sa caute solutii de amenajare a unui loc verde in care sa se relaxeze dupa zilele de munca.



Un cuplu de spanioli iubitori de natura si in acelasi timp dependenti de forfota orasului, au ales sa-si amenajeze propria oaza de verdeata in plin centrul unui mare oras. Daca n-ai vedea blocurile ce imprejmuiesc mica proprietate, ai jura ca esti undeva la tara – atat de frumos arata tot ce incojoara vechea casa a familiei!



Daca stau sa ma gandesc, nici nu se putea altfel. Sunt convinsa ca frumusetea casei in jurul careia a fost creat acest paradis verde a fost sursa care i-a inspirat pe proprietarii sai. Terasele placate cu gresie artizanala caramizie, locurile de luat masa asezate in coasta casei, chiar sub obloanele superbe din lemn vopsite in verde, piscina mica, bancuta din lemn, casutele pentru pasari cocotate in lamaiul plin de fructe si verdeata abundenta ii ajuta pe proprietarii sai sa se deconecteze de la grijile zilnice.

Articolul integral pe casadex.ro

Din aceeaşi categorie Cum alegi modelul ideal de piscina pentru curtea ta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii