Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bill Gates, Michael Jackson , Bill Clinton, Mihail Gorbaciov sau Tony Blair Au fost cazați la cel mai scump apartament de hotel din lume (galerie foto)

ro

15 Jan, 2014 15:35 3359 Marime text
       Dacă ai extrem de mulţi bani şi nu mai ştii pe ce să-i dai, avem noi o idee pentru tine.
Şi de data asta nu vorbim despre o maşină indecent de scumpă, de un iaht, elicopter sau o vilă în Caraibe. Îţi propunem o săptămână de vacanţă în Elveţia.
       Mai precis, la Geneva. Şi nu oriunde, ci în apartamentul regal din hotelul Président Wilson.
Pentru că este cel mai mare şi mai luxos apartament din lume aflat într-un hotel.
Preţul este pe măsura luxului: 81.000 de dolari pe noapte. The Royal Penthouse Suite ocupă în întregime ultimul etaj al hotelului şi are un nivel de securitate de neimaginat.
        De confortul şi luxul extrem de aici ţi-am pomenit deja. Apartamentul are 12 camere şi 12 băi, un centru de fitness, o sală de întâlniri, o sală de biliard şi un salon în care exisă un pian Steinway şi din aproape fiecare cameră se pot vedea Lacul Geneva şi Alpii. Da, chiar şi din baie. O întreagă echipă care include un asistent personal, un chef şi un majordom vor fi la dispoziţia ta zi şi noapte. La apartament ai acces cu un lift privat, lift cu care poţi ajunge şi la helipad, dacă vrei să pleci repede la o întâlnire importantă. Îţi pomeneam ceva mai devreme de măsurile de siguranţă extreme de care beneficiezi aici. Îţi spunem doar atât: geamuri antiglonţ, uşi blindate şi un seif de mărimea unui om.
Nu e de mirare că de-a lungul timpului printre oaspeţi s-au numărat Bill Gates, Michael Jackson , Bill Clinton, Mihail Gorbaciov sau Tony Blair.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii