Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GastroArt Sos de mărar cu smântână (rețetă interbelică)

ro

08 Apr, 2022 11:41 1191 Marime text
Rețetar, foto: GastroArt

Se face un rântaș alb din ½ lingură de unt și ½ lingură de făină. Se stinge cu o ceașcă de lapte.

Se amestecă cu 2 linguri bune de smântână, mărar tocat fin și sare. Se ține la foc pătrivit să dea câteve clocote.

Dintr-un caiet vechi cu rețete, din perioada interbelică (datare aproximativă), din zona de sud a Ardealului. Îi mulțumim lui Chef Johnny Șusală pentru acest caiet. Am păstrat ortografia originală.

Credit foto © Dreamstime.com
 
Sursa: GastroArt

Citește și: 

GastroArt Crochete de ouă (rețetă interbelică) 

GastroArt Roșii umplute cu ficat (rețetă interbelică) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii