Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Tabără de Creație și ReCreație Relațională. NOI. 22-26 septembrie 2016, Moeciu de Sus. Cu Nicoleta Svârlefus

ro

19 Aug, 2016 21:24 2262 Marime text
Nicoleta Svârlefus prezintă Tabără de Creație și ReCreație Relațională: N O I. Noile Relații. Tu și Eu. Noi. Tu (Eu) și celălalt. Relațiile. Conectare. Expansiune. Creativitate. Iubire. Tu, în întregime, în relațiile tale.

O tabără pe care o asteptam și care se cocea, cu discreție și răbdare, până la sosirea momentului potrivit. O tabără pe care mi-am dorit-o pentru când voi fi pregătită și inspirată pentru ea. Un subiect care ne ocupă cam toată viața și care, pentru mine, este o veșnică sursă de inspirație, creativitate și (auto)descoperire. 

Acum e momentul...

La scurt timp după ce Jupiter se va fi instalat, după mai bine de 12 ani, în Balanță, și în preajma echinocțiului de toamna (intrarea Soarelui în Balanță)... tabăra NOI nu-și putea găsi un moment mai potrivit.

Îi întâlnim pe ceilalți, pentru a învăța despre noi, pentru a înțelege mai mult. Relațiile noastre sunt nemărginite în ceea ce au de oferit și, dacă le dăm prilejul, ne pot crește ca nicio altă experiență pamânteană. Indiferent despre ce fel de relație e vorba.


Relațiile sunt, însă, deseori, sursă de durere și greutate, atunci când ne raportăm la ele venind din rănile vechi și pot declanșa nevoia unei lupte epuizante cu celălat și, de fapt, cu noi înșine...

Ce ne propunem:

Transformare personală și Astro-Coaching

3 zile pline de explorare, conștientizare, descoperire și antrenament:

transformarea relațiilor. Relațiile, încotro? Ce se întâmplă în ultimii ani? Noile Relații...
elemente de comunicare conștientă și creativă pentru interacțiuni fluide, inspirate și valoroase
instrumentele conectării cu celălalt, dincolo de judecăți, concluzii și așteptări...
instrumentele armoniei. Înțelegere diferită a unor situații/relații si disponibilitatea de a ALEGE adecvat în fiecare moment. Cum să nu mai tai din tine.
ușurintă și iubire în relații prin autenticitate și vulnerabilitate
elemente ale hărții tale natale astro- profil relațional
informații utile astro- ex. tranzitul lui Jupiter în Balanță - ce activează în harta ta, ce poți crea, cum să folosești această energie pentru un an de zile.

Cum ar fi dacă relațiile pe care le alegi ar expansiona viața ta, în loc să o micșoreze și sufoce? Cum ar fi dacă ai fi tu și te-ai simți în largul tău, fără frica de a pierde pe cineva? Cum ar fi să te bucuri de tine și de celălalt, dincolo de "trebuie" și de forme prestabilite ale relatiilor?

Cine poate participa?
Oricine a participat cel putin un workshop sustinut de Nicoleta Svârlefus. In masura locurilor disponibile, se pot inscrie si nou-veniti.

Ce iti propunem?
Trei zile de antrenament, workshop, exercitii, activitati relaxante, astfel incat sa te concentrezi strict asupra ta si a vietii tale, intr-o atmosfera calda si confortabila, sub indrumarea si cu sprijinul Nicoletei Svârlefus (conscious life coach, consilier de dezvoltare personala si spirituala, speaker inspirational, astrolog) si al Cristinei Ciobanu (asistent si organizator).

Ne dorim ca fiecare participant sa se simta in largul lui, sa primeasca maximum de valoare din aceasta tabara, sa se simta binevenit, sa aduca mai multa constienta, bucurie, usurinta si claritate in relatiile si viata sa.


Cum? 
- workshop-uri
- practica, prin exercitii permanente individuale si de grup;
- activitati creative si recreative, jocuri;

Program aproximativ:

Tabara incepe joi, 22 septembrie, orele 18:00- cazare, cina, introducere.

Vineri-duminica - workshop 10:00- 14:30h, 17:00-19:00h, cu pauze;

Luni, 26 septembrie- mic dejun, predare camere (12:00h).

Programul se poate modifica la fata locului, in functie de dinamica grupului, necesitati si inspiratie. 

Unde?

Pensiunea Vlahia Inn (4*), din Moeciu de Sus (Brasov), un loc pe care l-am iubit din prima clipa si care ne-a oferit si in anii trecuti un spatiu elegant si rafinat, conditii excelente si o atmosfera calda, potrivita pentru scopul nostru. 

Conditii cazare:
Camerele sunt dotate cu tv/cablu, internet, minibar si baie complet utilata. Fiecare cameră dispune de balcon.

Tariful este calculat pentru cazare in camera dubla. Pentru cazare in regim single, se achita o diferenta la receptie. Va vom da toate detaliile de care aveti nevoie.

*Transportul este individual, de regula exista suficienti participanti care vin cu masinile personale si le sugeram acestora sa-i ia si pe cei fara masini. Asa am procedat si in alti ani si toata lumea a ajuns usor la locatie.

Investitie: 

- 884 lei pentru inscrierea pana la 31 august inclusiv, prin completarea formularului si achitarea cel putin a unui avans de 400 lei, restul sumei fiind achitata pana la 15 septembrie.

- 992 lei pentru inscrierea dupa 31 august


*5% reducere "NOI" pentru cupluri/grupuri

Tariful include: cazare (4 nopti)+ mic dejun, workshop-uri, coffe-break, materiale curs.

Vreau sa ma inscriu!

Inscriere:

Cristina Ciobanu (asistent  si organizator tabara) Tel: 0758 088 168; E-mail: workshop@astrocafe.ro

- Numarul de locuri este limitat! Rezervarea unui loc se face prin completarea formularului de inscriere si achitarea unui avans de 400 lei pana la data de 31 august cei tarziu.

Pentru orice alte informatii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Abia așteptăm! :)

Sursa: astroCafe.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii