Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi de jandarmii constănţeni

ro

27 Nov, 2015 10:23 1326 Marime text
 
De Ziua Naţională a României, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor participa în data de 1 decembrie a.c. la ceremoniile militare şi religioase organizate cu acest prilej.
Astfel, reprezentanţii jandarmilor constănţeni vor fi prezenţi la festivităţile ce se vor desfăşura în municipiul Constanţa, municipiul Mangalia, municipiul Medgidia şi oraşul Cernavodă unde vor depune coroane de flori. Preotul militar Laurenţiu Cristinel Oprea va oficia ceremonialul religios ce se va desfăşura în  municipiul Mangalia.
Totodată, efective de jandarmi în cooperare cu lucrători ai IPJ Constanţa şi ISU Constanţa de  vor asigura măsuri de ordine publică la aceste manifestări, în scopul desfăşurării acestora într-un climat de ordine şi siguranţă.
Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire social; respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură; acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale; evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia; acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.     
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii