Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:16 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Copilului, sărbătorită de Ministerul Apărării Naţionale

ro

30 May, 2018 12:11 1141 Marime text
Ca în fiecare an, Ministerul Apărării Naționale organizează o serie de manifestări dedicate Zilei internaționale a copiilor.

Astfel, joi, 31 mai, începând cu ora 10.00, pentru copiii personalului armatei decedat sau rănit în urma participării la acțiuni militare în teatrele de operații sau acțiuni militare interne, va avea loc evenimentul special Mândru de părinții mei, la Divertiland Playland, din Capitală.

Copiii se vor putea distra în cadrul atracțiilor parcului, pe pârtia de schi, derdeluș, pista de karting, pe peretele de escalade, vor putea participa la curse cu obstacole, bungee dome, jocuri gonflabile sau în cadrul piscinei cu bile, vor putea juca air hockey și ping pong.

Evenimentul, aflat la cea de-a 9 ediție, este organizat în acest an de Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Divertiland Playland și cu sprijinul Companiei Naționale Romtehnica S.A.

De asemenea, vineri, 1 iunie, între orele 10.00 și 14.00, Muzeul Militar Național “Ferdinand I” va găzdui manifestarea dedicată Zilei copilului intitulată Copii, Tradiție, Istorie Militară. Asociațiile de copii și tineret vor participa la activități cu caracter educativ și sportiv, întreceri și jocuri dedicate micilor cercetași.

Cu acest prilej, va fi inaugurată mini-expoziția temporară “Exponatul lunii”, unde vor fi prezentate obiecte legate de istoria mișcării de cercetași din România.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii