Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane date dspărute depistate săptămâna aceasta de poliţişti. Printre acestea sunt şi minori

ro

24 Feb, 2018 10:24 1352 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
Potrivit Poliţiei Române, săptămâna aceasta, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 186 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada  16 - 22 februarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 119 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 71 de minori.
 
De asemenea, au fost depistate 67 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 47 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 10 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și 2 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.
 
Exemple:
 
Un bărbat, de 24 de ani, din județul Brașov, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 16 februarie a.c., de polițiștii din Brașov și încarcerat în Penitenciarul Codlea.
 
La data de 21 februarie a.c., polițiștii din Bihor au depistat și încarcerat, în arestul din Bihor, un bărbat, de 38 de ani, urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 7 luni pentru comiterea de infracțiuni la regimul stupefiantelor.
 
Un alt bărbat, de 41 de ani, din București, care se sustrăgea executării arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 16 februarie a.c., de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii