Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wowbiz.ro. Răduleasca despre Ana Lesko “Este o fosta balerină, cumpărată de cineva dintr-un bar din Constanţa”

ro

31 Dec, 2013 20:59 4704 Marime text
Deranjată de zvonurile ca Ana Lesko ar fi avut o aventură cu iubitul său, Mihaela Rădulescu a spus despre aceasta că a fost cumpărată dintr-un bar din Constanţa. Lesko a spus despre rivala că şi-ar fi pus silicoane, dar nu recunoaşte.
Potrivit wowbiz.ro, presa nota astfel războiul declaraţiilor dintre Mihaela Rădulescu şi Ana Lesko: “Conflictul dintre Mihaela Rădulescu şi Ana Lesko (aspirantă la glorie în muzica uşoară şi concurentă la Festivalul de la Mamaia) bântuie şi acum presa mondenă”, scria evz.ro în 2002. 
“Totul a pornit de la zvonul că iubitul Mihaelei, la acea vreme Elan Schwartzenberg, cel care a şi luat-o de nevastă mai târziu, ar fi avut o aventură cu Ana.
Urmarea? Mihaela Radulescu a declarat in presa ca Ana Lesko este o fostă balerină, cumpărată de cineva dintr-un bar din Constanţa şi că venise din Chişinău ca însoţitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani”, mai nota ziarul, care găzduia şi declaraţia Mihaelei: “Ştiu aceste lucruri din povesti picante pe care le vorbeşte lumea prin oraş”.
Replica Anei Lesko nu a întârziat: “Lumea pe cine crede?! Pe Mihaela - care şi-a pus silicoane şi nu recunoaşte, deşi toată lumea ştie - sau pe mine, care sunt de şapte ani cu acelaşi bărbat? A uitat petrecerile la care am invitat-o şi a fost prezentă, invitaţii pe care trebuia să le respingă dacă ştia că sunt o însoţitoare de lux?”.
Sursa: wowbiz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii