Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, prezentă la prima reuniune a comisiei pentru Programul „gROwth - Investim în copii, investim în viitor”

ro

07 May, 2019 21:47 1421 Marime text

Premierul Viorica Dăncilă a participat astăzi la prima reuniune a comisiei pentru aplicarea programului guvernamental "Investim în copii, investim în viitor", al cărui obiectiv este realizarea grădinițelor cu profil sportiv.

La reuniunea de la Palatul Victoria au mai participat membrii comisiei - Gabriela Szabo, Camelia Potec, Gheorghe Hagi şi Florin Pelin, precum şi reprezentanți ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, instituție care derulează acest program, potrivit unui comunicat transmis de Guvern.

”Împreună cu dumneavoastră, vom dezvolta acest program național, cu beneficii pentru sănătatea copiilor. Mulți tineri vor primi astfel o șansa să practice un sport și chiar să facă performanță. Am încurajat promovarea acestui program, precum și a altor politici destinate copiilor și tinerilor, din convingerea că cea mai valoroasă investiție este în educarea și în formarea lor”, a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

La rândul lor, membrii comisiei au arătat că realizarea grădinițelor cu profil sportiv este un proiect binevenit în condițiile în care practicarea sportului de la o vârstă fragedă aduce importante beneficii de sănătate.

Premierul Dăncilă a subliniat că va acorda tot sprijinul necesar pentru promovarea acestui program, inclusiv prin alocare de fonduri guvernamentale. De asemenea, șeful Executivului a precizat că selecția dosarelor ce vor primi finanțare prin acest program va fi realizată de membrii comisiei, pe baza condițiilor de eligibilitate cuprinse în legislație.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii