Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă, mesaj cu ocazia Anului Nou Evreiesc 5779

ro

09 Sep, 2018 19:22 1542 Marime text
Cu ocazia Anului Nou Evreiesc 5779, premierul român a adresat mesaje atât comunităților evreilor din România, cât și premierului israelian, Benjamin Netanyahu. Viorica Dăncilă a transmis cele mai sincere și cordiale urări de sănătate, fericire, prosperitate și bunăstare pentru șeful executivului de la Ierusalim, exprimând convingerea că în Noul An Evreiesc relațiile bilaterale vor fi aprofundate și consolidate prin menținerea și extinderea dialogului guvernamental bilateral, se arată într-un comunicat de presă remis de Guvern.

Premierul a transmis cele mai calde salutări și comunității israelienilor originari din România, care a contribuit la promovarea colaborării  bilaterale culturale, economice și sociale având un aport semnificativ și în îndeplinirea dezideratului Marii Uniri de la 1918.

În mesajul adresat Președintelui Federației Comunităților Evreiești din România, Aurel Vainer, premierul a reiterat convingerea că relațiile de prietenie și colaborare vor cunoaște o continuă și fructuoasă dezvoltare economică și socială, având la bază elementele patrimoniului cultural comun, încheind cu tradiționala urare de Shana Tova.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii