Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă „Catedrala Mântuirii Neamului - mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român”

ro

25 Nov, 2018 13:34 2080 Marime text
Realizarea Catedralei Mântuirii Neamului este realizarea românilor şi a României, a afirmat, duminică, premierul Viorica Dăncilă, ea precizând că ne putem mândri cu acest proiect pe care trebuie să-l poarte în suflet toţi cetăţenii acestei ţări, scrie antena3.ro.

„Este un eveniment naţional - Catedrala Neamului, Catedrala României, în an centenar”, a declarat premierul Dăncilă, la plecarea de la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Totodată, întrebată ce înseamnă realizarea acestui proiect, premierul a răspuns: „Realizarea românilor şi a României, un proiect, un monument cu care ne putem mândri. Şi cred că această mândrie nu este a mea ca şi prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raspopitu 29 Nov, 2018 14:48 Doamne Mântuiește acest popor si iarta pe conducătorii lui care au comis pacatul greu al asasinării presedintelui lor in Sfanta noapte a Nasterii Mantuitorului . Numai bunul Dumnezeu stie daca-i va ierta dupa construcția Catedralei Mântuirii neamului rebotezata Catedrala Nationala .