Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul candidat PNL la Primăria Techirghiol

ro

31 Jan, 2016 11:25 2959 Marime text
Secretarul organizaţiei PNL Constanţa şi responsabilul de zona Techirghiol, Septimiu Bourceanu, a anunţat, astăzi, în contextul unei conferinţe de presă că la Techirghiol candidatul PNL pentru alegerile locale este actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Iulian Soceanu.
 
Acesta a mai făcut parte din PNL până în 2014 când, prevalându-se de prevederile ordonanţei 55-2014 a rămas independent. „Pe fondul unor tensiuni în cadrul organizaţiei locale, am decis atunci să fac un pas lateral, dar am rămas în bune relaţii cu organizaţia judeţeană", a declarat Soceanu.
 
Alături de el se înscriu astăzi în PNL alţi doi consilieri locali de la Techirghiol care au decis să rămână independenţi în baza OUG 55. Este vorba despre Marius Săileanu, care a mai fost în PNL, si Dănuț Pucichi, fost PPDD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANDREEA 31 Jan, 2016 15:25 Soceanu este cel care i-a intins cursa lui Stan. Normal ca doreste sa-i ia locul doar de aceea l-a bagat la Beciul domnesc.... doar a fost mana lui dreapta cu care in anii 2008-2011 lua spaga! S-au certat de la bani care ia mai mult. Halal politicieni!