Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:04 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Suntem de acord să modificăm textul constituţional care se referă la imunitate”

ro

26 Jan, 2015 15:44 785 Marime text
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, că PSD este de acord cu modificarea Constituţiei în ceea ce priveşte imunitatea parlamentarilor, el arătând că PSD va vota, de fiecare dată, pentru îndeplinirea solicitărilor Justiţiei, aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele cazuri, notează Mediafax.
 
 ”Suntem de acord să modificăm textul constituţional care se referă la imunitate. Vorbim despre Constituţie pentru că, după cum ştiţi, nu există imunitate decât pentru arestare şi percheziţie, nu mai există niciun fel de altă imunitate. Dar suntem de acord să modificăm în cadrul Constituţiei aceste prevederi iar, în rest, aşa cum s-a întâmplat şi la ultimele cazuri aduse în faţa Parlamentului, PSD va vota de fiecare dată pentru îndeplinirea solicitărilor Justiţiei”, a spus Ponta, citat de Mediafax.
 
În septembrie 2012, Camera Deputaţilor a respins solicitările de aprobare a începerii urmăririi penale împotriva foştilor miniştri Laszlo Borbely şi Victor Paul Dobre. Astfel, în cazul lui Victor Paul Dobre s-au înregistrat 47 de voturi "pentru" ridicarea imunităţii şi 183 de voturi "împotrivă".

Ti-a placut articolul?

Comentarii