Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta O să-l ignor pe domnul președinte până își termină mandatul

ro

01 Apr, 2014 19:12 1927 Marime text
 
Premierul României, Victor Ponta, a declarat astăzi, la Palatul Parlamentului, că după ce Traian Băsescu a susținut, referitor la acciza nou introdusă la carburanți, că nu este o idee bună, și liberalii s-au răzgândit.
"Introducerea accizei (...) a fost negociată de ministrul de Finanțe, domnul Chițoiu, dar a fost însușita de către toți membrii Cabinetului care aveau atribuții (...), a fost însușita politic de către domnul Antonescu. Domnul Antonescu a spus corect, și îi multumesc, că nu se pune problema să renunțăm la acciză, a fost votată în Parlamentul Romaniei de către majoritatea USL din care făceau parte și liberalii și a fost susținută în mod corect pâna saptămâna trecută de catre domnul Antonescu și ceilalți colegi. A ieșit domnul Băsescu și a zis că nu e bună acciza, azi am aflat că s-au răzgândit și dansii. Nu poți să guvernezi o țară după ce ai adoptat, ai susținut și deodată, așa, iese Băsescu și te răzgândești" a fost declarația lui Victor Ponta. Conform Hotnews, acesta a arătat că dacă acciza nu ar fi introdusă, ar însemna un minus de 2,4 miliadre de lei.
 „În ce mă privește o să-l ignor pe domnul președinte oână își termină mandatul, din fericire anul acesta” a adăugat premierul României. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii