Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, despre „ofițerii” acoperiți care vor să preia puterea în PSD

ro

23 Apr, 2016 16:30 1990 Marime text
 
Așa cum ne-a obișnuit Victor Ponta revine în spațiul public cu tot felul de mesaje publicate pe pagina sa oficială de Facebook. De  data aceasta fostul lider social democrat a ținut să vorbească despre faptul că Liviu  Dragnea nu ar trebui să își dea demisia din funcția de președinte al partidului.
 
„Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”, a scris ponta pe platforma de socializare.
 
Iar în urma unor articole apărute în presă, aceta a ținut ă vina cu un update la comentariu, pentru a se face înțeles mai bine, și subliniind ideea că atunci când a vorbit despre „ofițerii” ce ar dori să pună mâna pe PSD nu se referea la Zgonea.  
 
„Update - pt că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofiterii” care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a completat Ponta. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii