Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedintele Comisiei SPP, declarații despre anchetă

ro

27 Feb, 2018 16:17 1513 Marime text
Vicepreşedintele Comisiei de anchetă activităţii SPP, deputatul PNL Victor Paul Dobre, a afirmat marţi că prima persoană care ar trebui să fie invitată să dea explicaţii în Comisie este Liviu Dragnea, deoarece el este cel care a sesizat nereguli în activitatea SPP. El susţine că premierul Viorica Dăncilă, vicepremierul Paul Stănescu şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a argumenta decizia, scrie România TV.
 

"Nouă ni se pare o chestiune de bun simţ ca în primul rând să-l inviţi pe cel care s-a plâns. În orice procedură administrativă, juridică, dacă cineva face o plângere, o reclamaţie, el este primul invitat să ne spună şi nouă ce s-a întâmplat. În acest context, opinia noastră foarte clară este că primul invitat trebuie să fie colegul nostru, Liviu Dragnea, să ne spună care e necazul, cu ce l-a supărat domnul Pahonuţu", a spus Paul Dobre.


El susţine că premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii care au renunţat la paza serviciului ar trebui, de asemenea, să se prezinte la Comisie pentru a-şi argumenta decizia.

"În acelaşi timp, cred că la fel de important este să invităm viceprim-ministrul Paul Stănescu care s-a pronunţat şi el in spaţiul public, de asemenea, doamna prim-ministru, miniştrii care au renunţat probabil cu o motivaţie serioasă la SPP. Domnia sa (Viorica Dăncilă - n.r.) a luat decizia să renunţe la SPP, urmare celor afirmate. Vrem să ştim şi noi motivaţia".

Întrebat cum i se par reprezentanţii PSD din Comisia care anchetează activitatea SPP, acesta a spus: "Nu cred că foarte entuziasmaţi, dar asta e problema lor (...) Noi nu putem porni o discuţie decât de la obiectul sesizării, pentru că această hotărâre este hotărârea plenului reunit, o respectăm, dar n-are nicio expunere de motive, nu scrie nicăieri de unde, ce cum".

Sursă: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii