Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune Simona Halep va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportiva, jignită de un cascador

ro

11 Jul, 2016 12:54 2199 Marime text
S-a decis cine sunt sportivii români care vor merge la olimpiada de la Rio. Din  delegaţie vor face parte Claudia Ştef, depistată pozitiv cu meldonium, şi Simona Halep, despre care Ion Ţiriac spune că a decis să nu participe la Jocurile Olimpice. a anunţat Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.  

Vă reamintim că după aflarea veștii că Simona Halep nu va merge la Rio, sportiva noastră a fost ținta unui val de critici. Poate cea mai dură reacție aparține cascadorilor Marian Chirvase, fost hocheist la Steaua în tinereţe, nimeni altul decât fiul marelui rugbist Petre Chirvase şi tatăl boxerului de perspectivă Orlando Chirvase, respectiv Doru Dumitrescu, om cu peste 250 de filme în palmares.

„De foarte mult timp ea trebuia să meargă la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uită-te, acum de exemplu nu vrea să meargă că nu ştiu ce o înţeapă. Merge toată lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjează”, a afirmat Chirvase. „Este o vacă, când pierde îşi dă antrenorul afară, o needucată”, a declarat Dumitrescu, potrivit adevarul.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii