Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru militari și polițiști. Proiectul de modificare a Legii pensiilor militare de stat, respins de Comisia de Apărare a Camerei Deputaților

ro

19 Jun, 2019 17:07 9887 Marime text
Potrivit SNPPC, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 09,00, a avut loc ședința Comisia de Apărare a Camerei Deputaților, pentru dezbatearea proiectului de modificare a Legii pensiilor militare de stat – inițiativa legislativă a senatorului Tit-Liviu Brăiloiu (Pl-x 265/2019).

„În urma dezbaterilor, la fel ca și în ședința Comisiei de Muncă, de ieri, proiectul a fost RESPINS în integralitate. Președintele FSNPPC, Dumitru Coarnă, a participat la discuțiile din acestă Comisie (cu rol de raport) și a susținut RESPINGEREA PROIECTULUI, concomitent cu reluarea dezbaterilor referitoare la adoptarea celebrelor OUG nr. 57/2015 și 59/2017, situație de natură să schimbe radical regimul juridic actual, devaforabil, al pensiilor militare de stat” - au transmis reprezentanții SNPPC.


Comisia a apreciat amendamentele FSNPPC și urmează să stabilească, în curând, data reluării dezbaterilor asupra regimului juridic al pensiilor militare de stat.

    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii