Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vernisajul expoziției "#Find_Us", dedicată fotografilor din Colectiv, a fost amânat

ro

07 Dec, 2015 21:23 1267 Marime text
 
Vernisajul expoziției "#Find_Us" - dedicată fotografilor afectați de tragedia din clubul Colectiv - a fost amânat pentru sâmbătă, la ora 14,00, din motive organizatorice, se arată pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. Vernisajul acestei expoziții a fost anunțat inițial pentru marți, la Hanul Gabroveni din Capitală.
 
Expoziția de fotografie a fost împărțită inițial în trei secțiuni: secțiunea dedicată fotografiei de concert realizată de fotografii care au fost în clubul Colectiv la momentul tragediei; secțiunea de fotografie de concert realizată de prietenii acestora și care și-au oferit lucrările pentru acest proiect și partea ce cuprinde fotografii cu trupa Goodbye to Gravity, din concertele susținute de-a lungul timpului (în total 50 de exponate).
 
Primele două secțiuni constituie o expoziție în sine, care urmează să poată fi vizitată la Centrul Cultural ArCuB din Hanul Gabroveni începând de sâmbătă.
 
A treia secțiune va fi o expoziție separată, care va fi deschisă în data de 22 decembrie la Casa Filipescu-Cesianu, spațiu oferit de către Muzeul Municipiului București.

Citeste si Expoziţia "#find_us" dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii