Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vali Petcu a reprezentat Constanţa la primul concert folk dedicat eroilor revoluţiei

ro

22 Dec, 2015 10:11 1820 Marime text
Suntem în decembrie, o lună încărcată de semnificaţii istorice. O lună în care ne plângem morţii, sărbătorim 26 de ani de la Revoluţia anticomunistă din decembrie 1989, dar ne şi bucurăm de Naşterea Domnului Iisus Hristos.
 
Ieri, la început de săptămână, în premieră, a avut loc primul concert de muzică folk în memoria eroilor căzuţi pe 21 decembrie 1989, în Piaţa Universităţii. La eveniment, intitulat „La Aniversară“, Constanţa a fost reprezentată de folkiştii Vali Petcu şi Daniel Iancu.
 
Cu această ocazie, Vali Petcu a scris, pe Facebook, astăzi, un mesaj. „Am fost aseară, ca participant şi apoi, în faţa scenei printre oameni, martor la o seară magică, cu mult folk, pentru cinstirea eroilor aşa-zisei Revoluţii din '89. Prezenţa mea în Piaţa Universităţii, la doi paşi de locul primilor morţi, din ziua de 21 decembrie 1989, a însemnat şi va însemna mult pentru mine, omenesc şi muzical, de asemenea. Am văzut bucurie la unele cântece, dar şi lacrimi, asta înseamnă că a fost un spectacol total, plăcut! Mulţumesc tututror pentru organizare, pentru prezenţa mea, Dumnezeu să îi odihnească pe eroi!”, a spus artistul.
 
Sursa foto: Facebook.com (Lucian Mălin)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii