Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilaje de deszăpezire pentru Constanța, relocate din Timișoara, Cluj și Brașov

ro

17 Jan, 2016 12:47 2110 Marime text
 
Având în vedere posibilitatea extinderii „COD PORTOCALIU ninsori abundente și viscol” pentru zona Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate.
 
Utilajele au fost relocate astfel:  
 
La DRDP București – Autostrada A2 – Lehliu; SDN Buzău;  
 
La DRDP Constanța – Autostrada A2 – Lehliu – Fetești;  
 
La SDN Constanța, SDN Slobozia; SDN Tulcea.

 
De asemenea, în funcție de informăriile transmise de ANM, CNADNR SA va actualiza situația restricțiilor și a închiderilor de autostrăzi și drumuri naționale.
 
„Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră. De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale”, este mesajul transmis de reprezentanții CNADNR. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii