Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Patru victime, două persoane încarcerate Accident rutier grav în apropiere de localitatea Independenţa

ro

22 Jul, 2014 11:53 2571 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier grav a avut loc în afara localităţii Independenţa dinspre Movila Verde. Potriviti primelor infoprmaţii, au fost implicate două autoturisme, iar două persoane sunt încarcerate.  

UPDATE 1
Potrivit Serviciului de Ambulanţă, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care se afla deja la o solicitare în localitate, o ambulanţă de la Negru Vodă şi un SMURD din Constanţa. Din câte se pare este vorba despre patru persoane rănite, două dintre ele fiind încarcerate. Nu se ştie încă gravitatea rănilor suferite. Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea a plecat autospeciala de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Constanţa - Pals şi o autospecială de la Garda 2 Chirnogeni. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 2
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Garda 2 Chirnogeni au intervenit pentru descarcerarea unei singure persoane. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Logan şi care nu putea ieşi din maşină din cauza bordului care era împins către ea.

UPDATE 3
Potrivit reprezentanţilor medicali, patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, printre acestea aflându-se şi un copil de 12 ani. Cele patru persoane prezintă traumatisme toracice sau de membre, dar aceste răni nu le pune viaţa în pericol, mai spun medicii.

UPDATE 4

Oamenii legii transmit că în data de 22.07.2014, în jurul orelor 11.29, F. A. (o femeie, în vârstă de 29 ani, din Cobadin) a condus un autoturism, pe DJ 392 în afara localităţii Independenţa, dinspre Independenţa către Movila Verde şi din cauza efectuării unei manevre de depăşire neregulamentară, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de A. M. D. (o femeie, de 46 ani, din Roman), din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui F. A., A. M. D., precum şi a lui C. A. ( femeie, de 77 ani, din Roman ), A. R. G ( bărbat, de 12 ani, din Roman ), ambii pasageri în al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii