Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mihai Daraban, noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

ro

06 Jun, 2014 12:41 4680 Marime text
Camera de Comerţ şi Industrie a României are un nou preşedinte cu un mandat de cinci ani. Acesta este Mihai Daraban, în vârsta de 46 de ani, preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Mihai Daraban este cunoscut pentru poziţiile sale pro-investiţii şi anti-fiscalitate.

Potrivit spuselor lui Daraban, în contextul acestor alegeri a obţinut 34 din cele 39 de voturi.

Noul preşedinte al CCIR a spus că este necesară o recredibilizare rapidă a instituţiei, având în vedere numeroasele scandaluri în care a fost implicat fostul preşedinte, Mihail Vlasov, aflat sub anchetă în urma acuzaţiilor de trafic de influenţă şi şantaj.

UPDATE

Noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că îşi propune, pe lângă recredibilizarea instituţiei pe care o conduce acum, transformarea acesteia "într-un real partener de dialog pentru mediul de afaceri şi pentru decidenţi politici din România". Mihai Daraban a menţionat, de asemenea, că acţiunile Camerei de Comerţ trebuie să aibă ca obiectiv îmbunătăţirea mediului de afaceri.
Mandatul lui Daraban la conducerea Camerei de Comerţ a României ţine până în decembrie 2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • assos 07 Jun, 2014 00:20 Felicitari! Ma bucur pentru el. Este un tip capabil. L-am cunoscut, l-am vazut luand cuvantul in fata multor adunari de oameni importanti. Are carisma. Are prestanta. Ma mir ca are doar 46 de ani. Pare ceva mai in varsta, pe undeva pe la 52-53. Poate ca stress-ul si-a spus cuvantul. Si ma bucur si pentru Danut Juganaru, care merita sa preia functia de Presedinte al CCINA Constanta. Este un tip inimos, dedicat, care stie sa se impuna cand este cazul. Si el, ca si primul, carismatic.