Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:16 25 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE-Inaugurarea Atelierului de creaţie, croitorie şi ţesătorie manuală din Cumpăna (galerie foto+video)

ro

19 Feb, 2016 09:16 2173 Marime text
Primăria şi Consiliul local Cumpăna, în parteneriat cu Fundaţia World Vision România şi Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, inaugurează astăzi, la ora 13.00, un atelier de creaţie, croitorie şi ţesătorie manuală.

Atelierul de creaţie de la Cumpăna a fost dotat cu maşini performante de tricotat, maşini de cusut şi brodat, războaie de ţesut şi mobilier adecvat, precum şi materie primă pentru realizarea de produse finite specifice, în cadrul Proiectului “Made in rural”, ce s-a derulat la Cumpăna în perioada martie 2014 – decembrie 2015, în beneficiul persoanelor din mediul rural. În cadrul acestui proiect s-au desfăşurat cursuri gratuite de formare profesională în ţesătorie manuală, competenţe antreprenoriale şi de lucrător în pensiune turistică pentru 84 de persoane din localitate.

Atelierul de creaţie, croitorie şi ţesătorie manuală este situat în incinta Centrului After School, situat în Cumpăna, aleea Taberei nr. 19B.

UPDATE, ora 13.14:


„Mare in rural” a fost un proiect de dezvoltare economică prin care se oferă gratuit calificare, consiliere şi mediere profesională, precum şi sprijin pentru începerea unor mici afaceri.
Proiectul s-a desfăşurat în perioada 31 martie 2014 – 15 decembrie 2015 în beneficiul persoanelor din mediul rural, judeţele Bistriţa-Nădăud, Constanţa, Cluj, Dolj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov,Vaslui şi Vâlcea. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii