Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment.Polițist din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, implicat într-un accident rutier. În ce stare este polițistul (galerie foto + video)

ro

16 Sep, 2018 19:55 14558 Marime text
Un polițist din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, care se deplasa la o intervenție a fost implicat astăzi într-un grav accident rutier. 

Potrivit liderului SNPPC Constanța, Vasile Zelcă, la această oră polițistul este în intervenție chirurgicală, riscând să rămână cu sechele pe viață.

”Astăzi la protestul sindicaliștilor din Penitenciarul Poartă Albă, aminteam faptul că ne-am săturat de "coșciugele pe patru roți"- renumitele "autospeciale" vechi de 10-12 ani care, în medie, au peste 250.000 km parcurși. Iată că denumirea de "coșciug pe patru roți" își spune cuvântul. La această ora, un coleg al nostru din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă, care se deplasa la o intervenție, este în intervenție chirurgicală, riscând să rămână cu sechele pe viață” - a transmis Vasile Zelcă. 

Acesta a taxat incompetența tuturor guvernelor și a miniștrilor care au condus și conduc Ministerul de Interne.

”Incompetența își face din nou văzută fața hâdă și își ia partea "leului",  dar nu din rândul acestor incompetenți, ci din rândul celor care muncesc și se străduiesc din răsputeri să își facă datoria. Dacă această autospecială ( îmi vine să rad la auzindu-mă folosind acest cuvânt pompos, dar nu-mi permit dat fiind situația de față), scuze, dacă această "TARGĂ"  ar fi avut airbag-uri, poate că al nostru coleg ar fi fost mai bine acum. Cert este că, la câtă incompetența există în "stratosferă" care  se mai numește și  MAI, sunt aproape convins că va mai curge mult sânge de polițist până când cineva se va catadicsi, să aducă situația noastră, a polițiștilor, la stadiu de NORMAL. MULȚUMIM vremelnicului ministru Carmen Dan pentru "siguranță" ce-o asigura angajaților din subordine!” - a mai transmis Vasile Zelcă.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța, accidentul rutier a avut loc pe DJ 223. Conducătorul auto, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112.

 Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.



Citește și: 

UPDATE. Accident rutier grav în județul Constanța între localitățile Seimeni și Dunărea. O victimă este încarcerată (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius Ciobanu 17 Sep, 2018 12:06 Intr-adevar, au airbag pentru sofer. Daaaar, banda flexibila rotativa de la volan, prin care se aprinde capsa detonanta din airbag s-a rupt la toate masinile si nu sunt bani pentru inlocuire, intrucat costa cam 650 de lei. Asa ca degeaba calculatorul de airbag a dat comanda sa se deschida airbagul, ca nu a ajuns acea comanda la airbag. Trist, dar toate sunt la fel din acest punct de vedere.
  • Mariesn 17 Sep, 2018 01:22 Au ajuns politistii locali sa faca de ras adevarata politie .. cu salariile lor babane, masini noi cu care se plimba sa si duca copiii la scoala si sa faca cumparaturile si incompetenta de care dau dovada. Desfiintati politistii locali care fac abuz de functie si lasati adevaratii politisti sa si faca treaba !
  • Sorin 16 Sep, 2018 22:35 Cu tot respectul domnule Zelca aceste asa zise autospeciale au airbag pt șofer lucru pe care se pare ca nu îl cunoașteți.