Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. Descoperire macabră în zona Pescărie din Constanța. O persoană a fost găsită decedată între stabilopozi (galerie foto+video)

ro

30 Jan, 2018 13:09 13931 Marime text
Descoperire macabră la Constanța. O persoană a fost găsită decedată între stabilopozi. 

La fața locului a fost solicitată intervenția cadrelor de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. 

UPDATE: 3

Femeia se numește Diana S., are 47 de ani și este din localitatea Castelu județul Constanța. Dispariția ei a fost semnalată pe Facebook de rudele disperate care nu reușeau să ia legătura cu ea. 

”Fina mea, S. Diana, din comuna Castelu, a plecat astăzi de la domiciliu, ora 10:00, către Medgidia, să ridice o rețeta de la farmacie. Nu mai știm nimic de ea, are telefonul închis. Nu a lipsit niciodata de acasa!!! Ultima data a fost vazuta la un magazin din Constanta, ieri dupa amiază, și-a uitat poșeta în magazin. Probabil a plecat sa caute tratamentul la Constanta! Va rugam distribuiti in Constanta. 48 ani, este imbracata cu o geaca maro si are o basca neagra! ” - se arată în mesajul postat pe Facebook.  



UPDATE: 2

Victima, o femeie, a fost scoasă din mare cu ajutorul pompierilor. 

UPDATE. 1

Victima a fost găsită între stabilopozi în apropiere de capătul digului de la Pesacărie. Hainele și geanta au fost găsite la aproximativ 40 m distanță de trupul neînsuflețit. 

La fața locului au ajuns polițiștii de la Criminalistică. În zonă sunt așteptați și pompierii pentru a scoate cadavrul din apă. 

Victima pare a fi o femeie, dar mai sigur se va ști când va fi scos trupul din apă. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii