Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Handbalistul Andrei Botezatu, din Năvodari, se află printre răniţii de la CSU Târgovişte

ro

16 Nov, 2015 11:09 2761 Marime text
 
Un tânăr handbalist din Năvodari, Andrei Botezatu, s-ar putea afla printre răniţii evenimentului rutier de aseară, soldat cu trei morţi şi 11 răniţi, în care a fost implicat microbuzul care transporta echipa de ligă secundă CSU Târgovişte.
 
Andrei Botezatu joacă centru sau inter stânga şi a fost transferat de CSU Târgovişte de curând de la HC Farul Constanţa.
 
„Eden (n.r. Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul) i-a trimis un mesaj lui Andrei, dar nu a primit niciun răspuns. N-am aflat nimic de el. Suntem îngrijoraţi. Din ce am înţeles însă, cei trei jucători care au murit sunt împrumutaţi de la Ploieşti. Andrei Botezatu a făcut parte din lotul lărgit al HC Farul, a şi jucat la noi. A ajuns la Târgovişte acum două etape“, a declarat Enis Murtaza, antrenorul secund al HC Farul.
 
Accidentul a avut loc pe DN2 E85, la ieşite din Rm. Sărat, un autocamion încărcat cu cherestea răsturnându-se peste microbuzul în care se afla echipa CSU Târgovişte.
 
Acum opt ore, pe pagina de Facebook a lui Andrei Botezatu, o prietenă a întrebat: „Eşti bine?”.

UPDATE, ora 12.13:

Veşti de la Andrei Botezatu: acesta este rănit, dar nu grav. Handbalistul a sunat un cunoscut, transmiţând că se află internat într-un spital, dar starea sa nu dă motive de îngrijorare. Înainte de a ajunge la HC Farul, tânărul a jucat handbal la CS Năvodari.


Sursa foto: Facebook - Andrei Botezatu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii