Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Beldian, revenire la Phoenix CSU Simona Halep. Echipa din Constanța, la un pas de turneul Final Four al Cupei României

ro

31 Dec, 2021 00:00 1968 Marime text
 
 
  • Phoenix CSU Simona Halep a învins în deplasare CSM Târgoviște în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța s-a întărit la nivelul lotului de jucătoare, prin revenirea Andreei Beldian, cea care a purtat banderola de căpitan în anii trecuți.
 
Prima partidă a Andreei de la revenire a fost confruntarea din sferturile Cupei României, prima manșă, în care echipa de pe litoral a învins în deplasare CSM Târgoviște, scor 77-56. „Sfârșitul de an vine cu o surpriză uriașă pentru familia Phoenix CSU Simona Halep. Chiar înaintea ultimului meci oficial din 2021, cel cu CSM Târgoviște din Cupa României la baschet feminin, avem nespusa bucurie de a anunța o revenire importantă pentru formația noastră. Andreea Beldian s-a întors la echipă după ce a ales să își încheie angajamentul cu fosta ei formație și să pună umărul la ceea ce ne dorim a fi cel mai de succes sezon al nostru de până acum. În aceste condiții nu ne rămâne decât să o felicităm pentru alegerea făcută și să îi urăm succes!“, este mesajul grupării constănțene.
 
Andreea Mititelu, primul double-double din acest sezon
 
În meciul de la Târgoviște, Phoenix CSU Simona Halep a condus și la pauză, cu 37-31, iar scorul pe sferturi în disputa Târgoviște - Constanța a fost 14-13, 17-24, 10-26 și 15-14. Pentru formația oaspete au marcat Sara Hinriksdottir - 18p, Ciara Rosten - 14p, Khiana Johnson - 11p, Bianca Fota - 11p, Nicoleta Mititelu - 10p, Jade Vega - 9p și Bianca Voica-Nagy - 4p. „Victorie de senzație obținută de fetele noastre în ultimul meci oficial al anului. Chiar dacă mai este de disputat returul de la Constanța, pe 5 ianuarie 2022, nu putem să nu ne gândim deja la Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, fază pe care am mai atins-o o dată în istoria noastră. Felicitări speciale merită căpitanul nostru, Andreea Mititelu, care a bifat în această victorie primul double-double din acest sezon, terminând meciul cu zece puncte înscrise, zece recuperări și un index de 20. Salutăm totodată și debutul Andreei Beldian la revenirea în familia Phoenix CSU Simona Halep“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix CSU Simona Halep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
Baschet feminin
Victorie de senzație obținută de Phoenix CSU Constanţa

  
Căpitanul Phoenix CSU Simona Halep Constanța
Andreea Beldian, la o recuperare de a reuși primul triple-double
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii