Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Doi motociclişti, accidentaţi la distanţă de câteva minute unul de altul! (galerie foto)

ro

19 Oct, 2015 14:51 2291 Marime text
În urmă cu câteva minute a avut loc un accident rutier. Un motociclist a fost lovit de o dubă, pe bulevardul Mamaia, lângă Horeca. Din primele informaţii, şoferul dubei vroia să intre la Horeca, însă nu s-a asigurat corespunzător şi l-a lovit pe conducătorul motocicletei.

Victima mergea pe bulevardul Mamaia, din direcția Delfinariu spre stațiunea Mamaia. Motociclistul a fost transportat de o ambulanţă a Serviciului judeţean Constanţa la Spital. Poliţiştii continua cercetările pentru stabilirea exacta a cauzelor ce au dus la producerea incidentului rutier. 
 

UPDATE, ora 16.19:

Poliţiştii rutieri spun că accidental a avut loc în jurul orei 14 :24. Un tânăr de 26 ani, din Piteşti, a condus autoturismul marca Mercedes Sprinter, pe bulevardul Mamaia, dinspre Staţiunea Mamaia catre str. Soveja şi ajungând în faţa Hotelului Turist, efectuează viraj stânga fără ca să se asigure. În acel moment a intrat în coliziune cu cu motocicleta marca Yamaha YZF R6, condusă regulamentar de un bărbat de 31 ani, din Agigea, ce se deplasa pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Soveja către Staţiunea Mamaia.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

Tot astăzi, dar pe la 14:17, adică cu numai câteva minute înainte de accidentul prezentat mai sus, un bărbat, de 39 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Mercedes GLA, pe strada Th.Aman, către strada Unirii.
La un moment dat, ajungând la intersecţia cu strada Unirii nu a respectat semnificaţia indicatorului de Oprire, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate si a intrat în coliziune cu motocicleta marca Suzuki R600, condusă de un alt bărbat, de 27 ani, din Constanţa, ce se deplasa pe strada Unirii, dinspre strada Zorelelor către bulevardul Mamaia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii