Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. DNA face percheziţii în Bucureşti şi Constanţa Senatorul PDL Gigi Chiru, suspectat de luare de mită

ro

30 Oct, 2014 10:52 3606 Marime text
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2010-2014.

În cursul zilei de 30 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate  percheziții domiciliare în 22 de locații situate în municipiul Bucureşti și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE 11.08

Potrivit unor surse, in cauza este vizat si un parlamentar din Constanta 

UPDATE 11.25

Procurorii DNA, efectuează în aceste momente percheziţii şi la sediul Primăriei comunei Cogealac. Potrivit primarului Gheorghe Alexa, „Da, este adevărat, în aceste momente au loc percheziţii la sediul instituţiei. Momentan nu putem oferi mai multe detalii“, a declarat acesta pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.

UPDATE: 11.26

Potrivit unor surse, se pare că este vizat un senator din Constanţa

UPDATE: 12.33

Roxana Mărgineanu, reesponsabil PR Regional CEZ România, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că la sediul CEZ nu se desfăşoară percheziţii.

UPDATE: 12.55

În dosarul instrumentat de procurorii anticorupţie este vizat şi senatorul PDL Gigi Chiru, preşedinte PDL Constanţa. Acesta a fost solicitat telefonic să se prezinte la sediul DNA. În acest moment, parlamentarul este audiat de procurori, conform stiripesurse.ro.

UPDATE: 13.46

Comunicatul oficial al DNA poati fi citit AICI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii