Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:59 24 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Din cauza vântului și a zăpezii Zeci de mașini răsturnate pe Autostrada Soarelui, între Lehliu și Drajna

ro

25 Oct, 2014 18:19 2321 Marime text
În ambele sensuri de mers de pe Autostrada Soarelui se circulă foarte greu și foarte multe mașini sunt răsturnate. Aproximativ 20 de autoturisme s-au răsturnat pe Autostrada Soarelui, între Lehliu și Drajna, susține un martor la Realitatea TV.

Un echipaj de poliție și unul de pompieri se află în apropiere de Drajna, la Km 86, unde s-a produs un accident.

De asemenea, tot pe autostradă, între Drajna și Lehliu, un microbuz de persoane s-a răsturnat. Însă acestea nu sunt singurele cazuri.

Nu se știe dacă sunt și victime, martorul mărturisind că era în trecere și nu a oprit la locul accidentelor.

Din cauza vântului, a zăpezii și a poleiului se circulă cu 40 de kilometri pe oră, a mai spus martorul care se îndreaptă spre Constanța.

Potrivit martorului, drumarii cu deszăpezirea nu sunt la fața locului, ci doar echipaje ale Poliției și Ambulanței.

UPDATE, ora 18.26

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, la ora 17.00, că ninge viscolit pe autostrada  Bucureşti- Constanţa, între kilometrii 12 şi 105.
Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu mare atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Reamintim că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă.

UPDATE, ora 19.02

Trafic îngreunat pe A1 și A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18.30), se circulă îngreunat pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atenţionarea meteorologică de lapoviţă şi ninsoare. Ninge, suprafeţele carosabile sunt umede, iar din cauza temperaturilor în continuă scădere este foarte posibil ca în scurt timp să apară poleiul.

Mare atenţie trebuie să manifeste conducătorii auto care acum se deplasează pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi  A2 Bucureşti – Constanţa, ale căror suprafeţe carosabile sunt umede, pe anumite porţiuni existând şi un strat de zăpadă amestecată cu material antiderapant.

„Recomandăm insistent tuturor conducătorilor auto aflaţi în trafic să manifeste prudenţă, să ruleze cu viteză redusă, să păstreze distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să evite efectuarea depăşirilor.”, transmite Centrul INFOTRAFIC.

sursă foto: realitatea.net, www.stiriflux.ro (imaginile au rol demonstrativ)


Ti-a placut articolul?

Comentarii