Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier în apropiere de Stația de Taxare de la Fetești

ro

18 Jul, 2021 15:22 2651 Marime text
  • Carambol rutier pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Stația de Taxare de la Fetești.
Trei autoturisme au fost implicate, duminică, într-un carambol rutier, pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Stația de Taxare de la Fetești, pe sensul de mers Constanța-București.

Potrivit ISU Constanța, o persoană a fost rănită în urma impactului. Aceasta a primit îmgrijiri medicale de la echipajul SMURD Cernavodă aflat la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative, pentru evitarea aglomerării Autostrăzii A2 Constanța – București, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;
A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;
DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).


„Creșteți distanța dintre autovehicule, asigurați-vă înaintea schimbării benzii de circulație, semnalizați această intenție! Respectați regulile de circulație și pe ceilalți conducători auto!”, transmite InfoTrafic.           
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii