Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident pe calea ferată. O mașină a fost lovită de un tren. Un cetățean străin și prietena lui, implicați (galerie foto)

ro

20 Jan, 2019 17:24 1806 Marime text
Un accident feroviar a avut loc în această seară în județul Galați între localitățile Grivița și Bălăbănești. 

Potrivitr purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, George Onofreiasa un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren. 

Din primele informații nu sunt victime în tren. 

La fața locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe. 

UPDATE. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, George Onofreiasa a declarat pentru ZIUA de Constnața că autoturismul a fost lovit în partea din spate,  producând avarierea autoturismului.

”Forţele Detașamentului de Pompieri Bârlad au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. În urma accidentului a rezultat o victimă de 30 ani, sex masculin, cetăţenie marocană, fiind in afară oricărui perico. Acesta a fost transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipiului Bârlad,  însoţit de prietena sa,  de cetăţenie română,  aproximativ 23 ani” - a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, George Onofreiasa. 

Sursa foto: ISU Vaslui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii