Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 Ploaie torenţială! Nori grei deasupra Constanţei! (galerie foto + video)

ro

03 Jun, 2016 18:12 8353 Marime text
În această seară, plouă foarte tare în mai multe zone din judeţul Constanţa. Reamintim că şi weekendul trecut a plouat (chiar şi cu piatră) în zone precum ICIL, Trocadero, Poarta 6.  
 
Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic. De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

UPDATE 5, ora 23.55
 
Rafalele de vânt au dărâmat o schelă în cartierul Faleză Nord, care s-a prăbușit peste cablurile de curent electric. Furnizarea energiei a fost întreruptă.

UPDATE 4, ora 21.07

Un nou cod galben valabil între orele 21:00 si 22:0, în zona nordul judeţului TULCEA, zona delimitată de localitățile: Sulina, Tulcea, Isaccea, Luncavița, Greci, Turcoaia, Cerna, Valea Nucarilor, Babadag. Se vor semnala averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici. Fenomene asociate: intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.

UPDATE 3, ora 20.05
 
Poarta 6 şi Tomis Nord sunt doar două din zonele în care a plouat foarte tare, înregistrându-se şi descărcări electrice. De asemenea, şi în localitatea Valu lui Traian a plouat torenţial! Deocamdată, la dispeceratul ISU nu este nicio solicitare referitoare la intervenția pompierilor în caz de inundaţii.

UPDATE 2 ora 19.40 Cod Galben.
Între orelele 19:56 și 20:45
În judeţul Constanța, zona delimitată de localitățile Ovidiu, Lumina, Constanța, Valu lui Traian, Cumpăna, Agigea, Eforie, Tuzla.
Se vor semnala averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie

UPDATE 1, ora 18.53
ANM a transmis un cod galben, valabil între orele 18:40 si 19:40, în zona nord-vestul judeţului Constanţa, zona delimitată de localitățile: Hârșova, Ciobanu, Gârliciu, Saraiu, Vulturu, Pantelimon, Târgușor, Silistea, Topalu, Ghindărești. Se vor semnala descărcări electrice frecvente, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse din care se vor cumula peste 25 l/mp. Fenomene asociate: intensificări de vânt ce pot lua aspect de vijelie.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii