Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:51 17 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5 Momente de panică la City Park Mall!

ro

08 Oct, 2016 18:49 35159 Marime text
În aceste momente, City Park Mall din Constanţa este evacuat! Potrivit informaţiilor noastre, după ce s-a auzit alarma, s-a anunţat evacuarea. 

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 5, ora 23.14

Conform reprezentanţilor City Park Mall, a avut loc verificarea sistemelor de siguranţă din mall, ce a presupus şi testarea alarmei de evacuare. În cele ce urmează vă prezentăm punctul de vedere complet pe care l-am primit:
 

„În seara de sâmbătă, 8.10.2016, în cadrul lucrărilor de extensie şi modernizare a centrului comercial City Park, a avut loc verificarea sistemelor de siguranţă din mall, ce a presupus şi testarea alarmei de evacuare. Menţionăm că, în cadrul acestui exerciţiu, nicio persoană nu a fost pusă în pericol. Vizitatorii au primit informaţii din partea echipajului de pază şi personalului Info Desk, iar activitatea centrului comercial a fost reluată în aproximativ zece minute.
 
Lucrările de extensie presupun, pe lângă a oferi constănţenilor unele dintre cele mai moderne spaţii comerciale din oraş, şi stabilirea unei bune funcţionari a sistemelor de siguranţă din aceste spaţii, astfel încât vizita celor care ne trec pragul să aibă loc în cele mai bune condiţii. În scurtă perioadă, aceste lucrări vor fi finalizate, urmând inaugurarea unor destinaţii unice în oraş”, ne-au transmis reprezentanţii City Park Mall. 


UPDATE 4, ora 19.31

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au precizat că nu au fost solicitați la City Park Mall.

UPDATE 3, ora 19.08

Un paznic de la City Park Mall ne-a spus că, în această seară, a avut loc un exerciţiu. 

UPDATE 2, ora 19.00
 
La această oră, în incinta mall-ului totul decurge normal. Deocamdată, nu ştim din ce motiv s-a declanşat alarma.

UPDATE 1, ora 18.55

Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a spus că mai multe persoane au fost evacuate de către paznicul de la H&M, magazin aflat în incita City Park Mall.
 
Conform informaţiilor noastre, alarma a pornit o dată. Ulterior, a fost oprită, însă a declanşat din nou, fiind lansat şi un mesaj de evacuare, transmis în mai multe limbi.

Am încercat să obţinem o declaraţie oficială, pe care o vom publica în momentul în care o vom obţine.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii