Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va vorbi şi când Ramona Mănescu despre trecerea portului la Primăria municipiului Constanţa

ro

15 Dec, 2013 08:06 2396 Marime text
 
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, spune că nu ştie când ar urma ca drumurile naţionale din România să revină în portofoliul său, după ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a fost mutată în subordinea lui Dan Şova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură. Discuţii în acest sens ar urma să aibă loc anul viitor, a precizat Mănescu, invitata specială a ediţiei de astăzi, la ora 10.00, a emisiunii "După 20 de ani", difuzată de ProTV, şi pevoyo.ro.

Ramona Mănescu a explicat că mutarea se va face printr-un act normativ, însă o discuţie în acest nu a fost însă iniţiată.
Mănescu a precizat totodată că ar fi preferat ca şi autostrăzile să rămână la Transporturi, pentru a putea fi gestionate integrat.
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a mai vorbit la emisiunea "După 20 de ani", difuzată de ProTV şi pe voyo.ro, despre stadiul lucrărilor magistralei V de metrou, Drumul Taberei - Pantelimon, despre managementul profesionist din companiile de stat, despre planurile ministerului pentru Tarom, despre investiţiile la calea ferată şi despre trecerea Portului Constanţa la primăria municipiului Constanţa.
Sursa: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii