Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde se află, în Constanţa, apartamentul lui Dumitru Dragomir, cu sechestru pus de procurori

ro

17 Apr, 2014 08:07 2193 Marime text
dumitru dragomir sechestru mamaia
Poliția Capitalei a anunțat că au fost puse sechetstre pe trei imobile ale fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, scrie EVZ.RO.
Oficiali din Poliția Capitalei au declarat, pentru „Evenimentul zilei” că este vorba despre două case și un apartament. Cele două vile sunt în București, iar apartamentul este situat în stațiunea Mamaia, lângă Hotel „Rex”.
Sechestrul asigurator a fost instituit începând de astăzi. Poliţişti din cadrul D.G.P.M.B. au anunțat că au sigilat locuințele lui Mitică Dragomir, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Măsura survine în continuarea activităților de urmărire penală privindu-i pe DumitruDragomir, Mihai Corbu şi Radu Arhire.  „Au fost dispuse instituirea sechestrului asigurător asupra a trei imobile, identificate ca aparţinând lui Dragomir Dumitru, în vederea creării posibilităţii de recuperare a prejudiciului cauzat, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor pentru care este cercetat”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii