Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:55 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un viceamiral, doi comandori, un subofițer și patru maiștri militari din Marina Română decorați cu Virtutea Maritimă

ro

30 Nov, 2016 08:37 3445 Marime text
 
Prin decret semnat de președintele României, Klaus Iohannis, la propunerea ministrului Apărării naționale, cu prilejul Zilei naționale a României, au fost conferite ordinul și Medalia Virtutea maritimă unor cadre din Marina Militară.
 
Motivația:
 

”În semn de apreciere deosebită a serviciilor pe care le-au adus statului român, pentru înaltul profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredințate”.

 
 
Astfel, se conferă Ordinul Virtutea Maritimă în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, viceamiralului Alexandru Mîrșu.
 
Ordinul Virtutea Maritimă în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, a fost conferit comandorului Mihai Panait, iar Ordinul Virtutea Maritimă, în grad de cavaler, cu însemn pentru militari comandorului Victor Guidea.
 
Au mai fost conferite:
 
- Medalia Virtutea Maritimă, clasa I, cu însemn pentru militari, maistrului militar Petre Anghel și plutonierului adjutant Nicu Roșculeț;
- Medalia Virtutea maritimă clasa III-a cu însemn pentru militari maiștrilor militari Aurelian Daniel Carapetru, Cristian Irinel Dima și Lucian Drogeanu.
 
Actul normativ are numărul 1.082 din data de 29 noiembrie 2016. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii