Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr, care a comis mai multe infracțiuni, a fost reținut

ro

11 Dec, 2012 22:11 1222 Marime text

Politistii constănțeni cercetează în stare de reținere un tânăr pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență.

La data de 11 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, fiind în continuarea cercetărilor şi documentării activităţilor infracţionale, în mai multe cauze de tâlhărie comise pe raza municipiului, au identificat un bărbat de 22 de ani, suspect de comiterea acestor infracţiuni, începand cu luna noiembrie 2012, fapte înregistrate în evidenţa unităţii de poliţie cu autor necunoscut.

În baza probatoriului administrat s-au reţinut în sarcina tânărului 5 infracţiuni de tâlhărie săvârșite asupra mai multor minori cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, din Constanţa, care au fost deposedati, prin ameninţare cu acte de violenta, de bunurile care le aveau asupra lor.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetarile sunt continuate de politisti pentru stabilirea cu exactitate a intregii activitati infractionale a acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii