Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un şef controversat Claudiu Teliceanu este ca şi instalat în fruntea DJST Constanţa

ro

14 May, 2012 11:10 2028 Marime text

Claudiu Teliceanu are cele mai mari şanse să preia DJST Constanţa.

Potrivit gsp.ro, liberalul are un trecut pătat în fruntea fostei Direcţii de Tineret Constanţa, fiind acuzat de presă că a încheiat contracte păguboase pentru instituţia pe care a condus-o.

La două luni distanţă de ieşirea la pensie a celui mai bun manager sportiv din ultimele două decenii, Elena Frîncu, Agenţia Naţională pentru Funcţionari Publici scoate la concurs postul de director executiv a DJST Constanţa.

Pe lista candidaţilor pentru examenul programat azi, la Bucureşti, s-au înscris doar doi pretendenţi, actualul conducător temporar al direcţiei, pedelistul Sorin Buşu, promovat în această postură cu ajutorul deputatului PDL Maria Stavrositu, şi Claudiu Teliceanu, şeful tinerilor liberali constănţeni.

Surse din cadrul direcţiei dau ca sigură numirea celui din urmă, care beneficiază de o puternică susţinere politică, atât pe plan local, cât şi central. "Neoficial, lui Buşu i s-a transmis nici să nu se mai prezinte la examen, pentru că oricum nu are nici o şansă", a dezvăluit o persoană din anturajul DJST Constanţa..

Mai multe detalii pe gsp.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DANA GOGU 14 May, 2012 13:58 Cu Dumnezeu inainte
  • DEACU CAMELIA 14 May, 2012 13:44 Numai prostii comandate de ELENA DE TEAMA CA NU IL VA PUTEA MANIPULA CA PE BUSU.
  • racu costel 14 May, 2012 11:32 Teliceanu nu mai este sef demult...peste nimic...mai ales la tinerii liberali...foarte hazliu articolul:)) partea cu trecutul lui Teliceanu estye adevarata si atat!!!