Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:44 19 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou sistem loteristic la Loteria Română. Ce presupune acesta și cum vor fi afectați jucătorii

ro

12 Nov, 2018 09:58 549 Marime text
C.N. Loteria Română S.A. pune la dispoziția jucătorilor, începând din această lună, un nou sistem loteristic dezvoltat și implementat "în-house" de către companie, prin resurse proprii.

Sistemul loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) înlocuiește vechiul sistem operat de Loteria Română încă din anul 1993 și asigura continuitatea activității companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate și integritate.

Arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware cât și software de către specialiștii Loteriei Române, presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central.

Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil și va permite Loteriei Române să-și dezvolte, în viitor, portofoliul de produse și să introducă, inclusiv, vânzarea în sistem online.

"Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiștii Companiei Naționale <<Loteria Română>> S.A., prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranță, un mare câștig pe termen mediu și lung. Implementarea noului sistem era o necesitatea și reprezintă rezultatul unui efort susținut, un pas important în dezvoltarea și modernizarea companiei, în acord cu exigențele tehnologiei actuale." - Ovidiu-Iulian Portariuc, Director General Compania Națională "Loteria Română" S.A.


Loteria Română a împlinit anul acesta 112 ani de activitate și este unul dintre cele mai longevive și valoroase branduri românești. Acționarul Companiei Naționale "Loteria Română" S.A. este Ministerul Finanțelor Publice.
 

"Consider că această schimbare vine în primul rând în sprijinul cerințelor și așteptărilor jucătorilor și nu în ultimul rând în atingerea principalului scop care stă la baza funcționarii și organizării Companiei Naționale "Loteria Română" S.A. - oferirea de jocuri responsabile și crearea fondurilor necesare pentru finanțarea obiectivelor de interes public național." - a subliniat Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice

Ti-a placut articolul?

Comentarii