Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Brăila a parcat în staţia RATC de pe strada Suceava din municipiul Constanţa

ro

13 May, 2019 14:58 1392 Marime text
Un bărbat din Brăila a fost prins staţionând neregulamentar într-o staţie RATC din municipiul Constanţa. În cadrul verificărilor de săptămâna trecută, politiștii locali au depistat oprit pe strada Suceava, în stația destinată mijloacelor de transport public, un autoturism al cărui conducător auto avea permisul suspendat.
Tânărul, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Brăila, a declarat că nu are permisul de conducere asupra sa.
În urma verificărilor efectuate de către oamenii legii s-a constatat faptul că persoana în cauză figura cu dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice suspendat de la data de 5 mai 2019.
Cazul a fost predat organelor de urmărire penală pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”.
 
Potrivit poliţiştilor locali, săptămâna trecută, au fost aplicate 311 de abateri contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor OUG numărul 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar pe arterele intens circulate din municipiul Constanța, fiind dispuse 684 de puncte de penalizare. În anul 2018, în perioada 6 - 12 mai 2018, numărul sancţiunilor contravenţionale pentru acest tip de abateri a fost de 225.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii