Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit după ce două mașini s-au lovit frontal

ro

19 Jul, 2019 21:46 1634 Marime text
Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit în urma accidentului rutier produs vineri seara pe DN6, la Dăneasa, între două autoturisme care s-au ciocnit frontal, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună, scrie Agerpres.

Acesta a precizat că victimele erau şoferii celor două autoturisme implicate în accident şi erau încarceraţi la sosirea echipajelor medicale.

Bărbatul grav rănit, politraumatizat, a fost transportat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, în maşinile implicate în accident se aflau numai şoferii, iar unul dintre aceştia a fost găsit decedat, prezentând răni incompatibile cu viaţa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Olt, circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri pe DN 6 Caracal – Alexandria, la ieşirea din localitatea Dăneasa către Roşiorii de Vede, din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii