Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Olt! O femeie a murit după ce un indicator rutier a căzut peste o mașină (GALERIE FOTO)

ro

23 Jan, 2024 13:28 1150 Marime text
Sursa foto: ISU OltEchipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție, acționează pe Drumul Europen 70, în zona localității Pestra, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de căderea unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic. 

Potrivit ISU Olt, din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă. 

Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 66 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportați doi bărbați, în vârstă de 18 și 42 de ani.

Persoana decedată este femeie. 

UPDATE: oficial de la IPJ Olt

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6 - European 70, în afara comunei Dăneasa, s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, ce transporta un utilaj, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Studina, județul Olt, ar fi acroșat un limitator de înălțime, iar o porțiune din acesta s-ar fi desprins și ar fi căzut pe un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Drăgănești-Olt.

În urma evenimentului rutier, o persoană, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte două persoane, respectiv conducatorul autoturismului și un alt pasager din autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. 

Conducătorii celor 2 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În  cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii