Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Olt despre limitatorul de înălțime prăbușit peste o mașină! O femeie a murit

ro

23 Jan, 2024 14:17 680 Marime text
Foto: ISU OltLa data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6 - European 70, în afara comunei Dăneasa, s-a produs un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Olt, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, ce transporta un utilaj, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Studina, județul Olt, ar fi acroșat un limitator de înălțime, iar o porțiune din acesta s-ar fi desprins și ar fi căzut pe un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Drăgănești-Olt.

În urma evenimentului rutier, o persoană, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte două persoane, respectiv conducatorul autoturismului și un alt pasager din autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. 

Conducătorii celor 2 autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În  cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

Citește și: 

Tragedie în județul Olt! O femeie a murit după ce un indicator rutier a căzut peste o mașină (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii