Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un altfel de competiţie Mamaia găzuieşte prima ediţie a Campionatului de fotbal între cluburi

ro

27 Aug, 2014 14:53 3351 Marime text
Mamaia găzduieşte prima ediţie a campionatului de fotbal între cluburi. Actiunea este organizată de catra Asociaţia Cluburilor Mamaia, cu sprijinul Asociatiei Litoral Delta Dunarii, în perioada 1 - 4 septembrie.

Pentru ca este un campionat care se adreseaza cluburilor, cei care vor face parte din echipe vor fi chiar angajatii cluburilor, in speta barmani, ospatarii, dj chiar şi patronii. Evenimentul se desfasoara pe plaja din fata fiecarui club, si pentru o mai buna promovare a cluburilor participante. Fiecare club care a fost contactat pentru participare, isi va putea alege o culoare pentru echipament, pe care se va inscriptiona logo-ul clubului si numele fotbalistului. De asemenea, pentru a nu exista discutii, se cere ca fiecare club sa puna la dispozitie o copie dupa contractul de munca a fiecaruia pentru a demonstra ca este angajat al acelui club, tocmai pentru a elimina orice suspiciune de participare.
Pentru ca in cluburi, unele dintre ele, partea feminina sa nu fie ignorata, invitam ca, ele sa isi sustina echipa cu un scurt moment de majorete, sau pot sustine echipa prin orice alte materiale inscriptionale. Printre cei care isi pot sustine echipele se pot numara si clientii cluburilor, iar programul meciurilor va fi anuntat zilnic in presa,dar si pe pagina de facebook", anunţă organizatorii evenimentului.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dorian 27 Aug, 2014 16:33 super,cred ca angajatii aveau nevoie sa fie si ei bagati in seama de catre patroni.felicitari celor cu initiativa.