Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de 15 etaje, pe malul lacului Siutghiol. Investitorii sunt oameni de afaceri din Capitală

ro

12 Apr, 2023 00:00 2229 Marime text
  • Funcțiunea va fi una de complex multifuncțional
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru o firmă din Capitală care dorește să ridice un complex de până la 15 etaje, pe malul Lacului Siutghiol, în stațiunea Mamaia.
 
Prin Cu 1108 din data de 10 aprilie 2023, Monarc Luxury Homes SRL intenționează să edifice, în stațiunea Mamaia, zona Vile Nord – Lac, Lot 3/1, vizavi de zona cluburilor, un complex multifuncțional 2S+P+12-15E cu funcțiunile de: turism (apartamente de vacanță), locuințe colective, birouri, săli de conferință, spații comerciale, alimentație publică, centru spa, piscine, amenajări activități nautice, locuri de joacă pentru copii, parcaje, spații verzi, amenajări ale spațiilor publice, semipublice, private, amplasare de firme luminoase și organizare de șantier. Mai mult, documentul este valabil 12 luni.
 
Monarc Luxury Homes SRL
 
Firma este înființată în anul 2020, cu sediul social în București, Sector 3, pe strada Prigoriilor. Conform confidas.ro, activitatea principală constă în „ Dezvoltare (promovare) imobiliară”. Asociați în firmă sunt Alexandru Costin Manea și Nicoleta Claudia Manea, cei doi având câte 50% cotă parte. Administrator este Alexandru Costin Manea. În anul 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără salariați și o pierdere de 12.528 lei.
 
Cei doi oameni de afaceri mai sunt asociați și în firmele ANG Luxury Properties SRL, ANG Rezidential SRL, ANG Luxury International SRL, Aenama Investment SRL, The Agency RO SRL, Noame Design Group SRL, Loffice Hub SRL, ANG Landmark Real Estate SRL și ANG Real Estate Group SRL.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O firmă din Constanța vrea să ridice un bloc de cinci etaje pe strada Primăverii. Ar putea avea patru subsoluri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii