Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tutun de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni într-un autocamion. Șoferul, cetățean ucrainean, cercetat

ro

19 Feb, 2018 10:52 1807 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Ostrov – Garda de Coastă au descoperit, în interiorul unui autocamion condus de un cetățean ucrainean, 20 kg cu tutun pentru narghilea de contrabandă, peste limita legală admisă.
 
În data de 18.02.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca MAN, înmatriculat în Slovacia, cetățeanul ucrainean P.V., în vârstă de 51 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei autocamionului, 40 de pachete cu tutun pentru narghilea, în greutate totală de 20 kg, marca „Serbetli”.

Bărbatul a declarat că a achiziționat tutunul dintr-un magazin din Turcia și urma să-l dea unei cunoștințe din Ucraina.

Deoarece la trecerea frontierei este permisă trecerea cu 1 kg tutun pentru narghilea, poliţiştii de frontieră au procedat la confiscarea întregii cantităţi, în valoare de 6.000 lei, care iar în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
 
Sursă foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii